Oplossing voor familiair bewind

rvonline - rekening en verantwoording voor familiaire bewindvoering

rvonline (rekening en verantwoording online) is een oplossing die bewindvoerders ondersteunt in het maken van de door de rechtbank verplichte financiële rapportages voor familiair bewind - de zogenaamde rekening en verantwoording aan de rechtbank. Door het categoriseren van bancaire transacties worden gegevens klaargezet voor de diverse rapporten. rvonline zorgt ervoor dat de inspanning van de bewindvoerder zoveel mogelijk wordt beperkt, maar wel maximaal wordt ondersteund. De uiteindelijke rapportages worden automatisch gegenereerd en voldoen 100% aan de eisen van de rechtbank. Omdat we door banken verstrekte betalingsinformatie gebruiken als input voor de verwerking zijn de gegevens betrouwbaar, compleet en de berekeningen juist. Als uw rapport het keurmerk “geproduceerd door rv-online.nl” krijgt weet de Rechtbank dit ook.

Automatische koppeling met de bank en rechtspraak.nl

In de nabije toekomst worden bancaire transacties automatisch gedownload naar de rvonline omgeving middels de PSD2 regelgeving. U wordt dan als bewindvoerder geïnformeerd dat er nog financiële transacties beschikbaar zijn, die nog dienen te worden gecategoriseerd. Zodra de rechtbank hiervoor toestemming geeft, kunt u de diverse rapportages automatisch uploaden en is het niet meer nodig om deze te printen en per post te versturen.

Privacy

Alle data wordt veilig opgeslagen in een datacenter in Nederland. De gegevens worden alleen beschikbaar gemaakt aan de verantwoordelijke bewindvoerders en de betrokken rechtbanken.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact op nemen door te mailen met info@rv-online.nl

Toegang

Om toegang te krijgen tot de beveiligde omgeving
van rvonline kunt u zich registreren via

REGISTREREN of

INLOGGEN als u al geregistreerd gebruiker bent


Links


Downloads


Nieuws

1 Januari 2020 - rv-online.nl is live!